Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/wgcommy/domains/wg.com.my/public_html/system/database/mysql.php on line 6
4 Tips Untuk Serlahkan Kecantikan Dari Dalam
English
NEW! HOT! BESTSELLER!

4 Tips Untuk Serlahkan Kecantikan Dari Dalam

by WG Beautician | Posted in Beauty Tips | No comments yet. | 1765 views on this post

Lelaki atau perempuan, muda mahupun tua semua orang pasti ingin tampil cantik sepanjang masa. Kata orang rasa ingin selalu cantik dan kelihatan sempurna tidak pernah luput didalam minda seorang manusia.

Mempunyai kecantikan fizikal merupakan satu faktor penting dalam setiap perkara. Walaubagaimanapun, jenis kecantikan itu terletak kepada beberapa kategori.

Salah satu kategori tersebut adalah cantik yang terserlah dari dalam diri. Bagaimana pula hendak menyerlahkan kecantikan dari dalam?

Senyum

Kebahgiaan adalah sumber kepada kecantikan dari dalam. Lakukan sesuatu yang menggembirakan hati anda dan ia akan jelas terpancar di wajah anda nanti.

Tidur Awal

Kebanyakkan wanita di luar sana kini sibuk dengan kerjaya mereka sehingga mereka lupa bahawa waktu tidur juga boleh menambahkan seri di wajah.

Apabila kita tidur, badan kita akan merangsam hormon yang diperlukan untuk membetulkan semula sistem tubuh badan kita. Adalah lebih baik untuk tidur sebelum jam 11.

Minum Air Secukupnya

Cara ini sungguh mudah tetapi tidak ramai yang mampu melakukannya. Jika tubuh badan anda kekurangan air ia mampu membuat kulit wajah anda tidak berseri dan tampak tua kerana air meningkatkan lagi kadar metabolisme.

Sayur

Amalkan memakan sayuran dengan berlebihan, ia kaya dengan vitamin seperti K,C, E dan B yang membuatkan sel kulit anda mati dan mempunyai fungsi membersihkan darah anda.

Kesimpulan

Terdapat beberapa faktor utama yang kita perlu ambil kira untuk menyerlahkan lagi kecantikan dari dalam dan paling penting ialah menjaga tubuh badan kita agar sentiasa sihat meskipun kekangan masa membuatkan anda kadang kala terlupa untuk menjaga diri anda sendiri.

Walaubagaimanapun kami di Wonderglow Malaysia mempunyai  solusi lebih mudah buat anda.

Apa Kata Pakar Wonderglow?

Pakar kami mengesyorkan anda untuk mengamalkan Wonder Shine dengan ekstrak Blueberry, Stemcell dan Kolagen ia membantu anda menyerlahkan kecantikan dari dalam.

Ia bukan sahaja membuatkan  kulit wajah anda malahan seluruh tubuh badan segenap mahkota turut berseri dari dalam.

Hanya perlu minum 2x sehari dan bandingkan hasilnya.

  • Tahan untuk 50x pengambilan

  •  5x Active stemcell untuk Super Awet Muda!

  •  Sesuai untuk lelaki dan wanita

  • Dengan EGF, jika ia dibandingkan dengan minuman kesihatan lain ia seumpama enjin 'Rolls Royce'!

 Dapatkanlah khidmat nasihat kami di Facebook mahupun secara Whatsapp di 016-2281101 sekarang.

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Sitemap | Copyright © 2015 Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd | All rights reserved. Web by PakarCMS