Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/wgcommy/domains/wg.com.my/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Agent Registration,Super Ultra Glowing Cream, Wonder Glow Produk
English
NEW! HOT! BESTSELLER!

Agent Registration

Daftar Ejen

Ingin Menjadi Jutawan Kosmetik? Rakan Niaga Produk Kecantikan – Super Ultra Glowing Dicari!

Rakan Niaga Produk Kecantikan
Ingin menjadi jutawan kosmetik?
Segera! Sertai kami untuk menjadi Stokis dan Pengedar
Krim Kecantikan – Super Ultra Glowing Cream

WONDER GLOW Cosmetics Malaysia Sdn Bhd sedang mencari printis dan bakal usahawan untuk menjana pendapatan lumayan dengan menjadi  Stokis Negeri, Sub Stokis, Agen Kiosk, dan Agen Mobile untuk  produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia! Kami mengeluarkan super krim penyeri ultra yang sungguh berkuasa 10 kali ganda! Krim ini mampu menjadikan wajah anda cerah berseri dan putih bercahaya dengan semulajadi. Ia merupakan krim penyeri wajah yang pertama di Malaysia. Kami jamin 100% krim ini dapat menandingi produk pencerahan yang berada dipasaran! Inilah krim yang ditunggu-tunggu oleh semua wanita dan juga jejaka!

Krim Wonder Glow ini mampu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat, dan juga kedutan dengan pantas dan selamat! Wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri serta pinkish effect seperti pelakon sinetron/telenovela ditelevisyen dan filem! Ini adalah anugerah teragung dalam industri dunia kecantikan! Krim kecantikan in jugai dapat memberi kesan kecerahan Ultra paling pantas iaitu seawal 3 hari!! Mengandungi agen pemutihan yang selamat seperti Super Glutathione, Vitamin C Infusions serta Sarang Burung Walet iaitu agen kolagen menakjubkan!!. TANPA pengelupasan dan alergi!.  Tidak mengandungi hydroquinone atau sebarang peluntur, merkuri, dan juga paraben. Lupakan foundation/alas make up/cover face yang membuatkan kulit anda kelihatan tidak natural atau putih melepak bagaikan tepung gandum. Alas bedak juga memberi kesan yang tompok dan berbelak apabila berpeluh dibawah sinar matahari. Tambahan pula, kenapa perlu anda make up? Sedangkan anda mampu memiliki kulit sihat berseri tanpa cela dengan krim hebat ini.

Bahan aktif di dalam krim ini adalah Glutahione. Glutathione sememangnya diketahui mempunyai kesan maksima dan ia sangat hebat untuk kulit cerah serta bercahaya!! Ramai yang tidak tahu rahsia Glutathione ini. Ini merupakan rahsia selebriti Indonesia, Thailand dan juga Korea, di mana kebanyakan mereka mengambil Glutathione ini untuk kulit yang cantik. Lihat sahaja aktres sinetron kulit mereka putih dan bercahaya! Glutathione adalah rahsianya! Selain sebagai agen pencerah kulit, Glutathione bertindak sebagai anti oksidan yang kuat, anti kanser dan juga anti stress! Percayalah, selepas ini anda akan menjadi tatapan dan perhatian umum! Anda bagaikan rama-rama yang baru lahir, selamat tinggal ugly duckling…

Bagi Rakan Niaga seperti stokis dan pengedar, margin keuntungan adalah sehingga 30-50%!! Bergantung pada target sales, pendapatan anda boleh mencecah RM 5k hingga RM 50k ke atas sebulan! Untuk pembelian 10 set layak menjadi Agen Mobile ( 20% ), Agen Kiosk - 50 set ( 30% ) manakala  untuk Sub-Stokis ( 40% )  dan Stokis Negeri ( 50%)  . Harga retail untuk Basic Series RM 100 manakala Riang Tirana Premium Series RM150, dan Pink Jambu Ultra Series RM 180 . Setiap set terdiri 2 krim hebat untuk siang dan malam serta wonder bar soap untuk pencuci muka. Penggunaan amat mudah dan tidak mengelirukan. Tidak perlu pemakaian toner. Hanya perlu menggunakan 2 kirim ini dan wonder bar soap sahaja bagi setiap kali pemakaian.

Hubungi saya - Kikirina La Folia
Cosmetics Consultant : Cosmecueticals & Aesthetics Team –
[ Wonder Glow Cosmetics Malaysia Sdn Bhd ]
ditalian / wassap: +6016-755 9991/+607-7766358.

Untuk rakan niaga seluruh Malaysia. Segera! peluang ini sangat terhad!

Setiap super stokis, stokis dan pengedar hanya untuk satu kawasan sahaja.


Pakej pendaftaran agen Wonder Glow


Waktu Urusan Pejabat

Makluman kepada semua Ejen yang dihormati sekalian, waktu untuk proses pesanan stok produk Wonder Glow Cosmetics telah diselaraskan mulai 10 Oktober 2013.

Berikut adalah waktu perniagaan yang ditetapkan:


Isnin hingga Sabtu,
9.30pagi - 8.30malam sahaja.
*Harap maaf jika selain dari waktu yang tertera diatas tidak akan dilayan.

Untuk Sebarang Pertanyaan:
HQ - [07-7766358]
CARELINE - [016-7995808]

Perhatian kepada semua ejen yang telah berdaftar, untuk menjaga kualiti produk Wonder Glow Cosmetics, jika pihak ejen telah menerima produk yang mempunyai masalah, hendaklah memberitahu kepada pihak HQ dan juga memulangkan semula produk yang bermasalah tersebut sebaik - baiknya sebelum 3 hari tempoh selepas barangan diterima. Jika lebih dari tempoh 3 hari tersebut pihak ejen gagal memulangkan semula, proses penukaran tidak akan diterima.

Sitemap | Copyright © 2015 Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd | All rights reserved. Web by PakarCMS