Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/wgcommy/domains/wg.com.my/public_html/system/database/mysql.php on line 6
About Us, Krim Glowing, Kecantikan & Anti Penuaan Malaysia
English
NEW! HOT! BESTSELLER!

About Us

Profail Syarikat

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd
[1054707 K]

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd telah memulakan perniagaan pada tahun 2010 dengan  seterusnya mendaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

VISI & MISI

Dalam menubuhkan sesebuah syarikat, kami telah menepatkan visi dan misi yang kami yakin dapat merealisasikan hasrat dan kejayaan syarikat kami. Selain itu, kami juga mempunyai strategi organisasi bagi mencapai visi dan misi yang kami tetapkan.

 


 

Perniagaan Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd juga menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah, dan minuman kecantikan dari dalam.

OBJEKTIF

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd mempunyai objektif perniagaan yang merangkumi misi dan visi untuk meungguli dalam bidang industri kecil dan sederhana terutamanya dalam perniagaan produk kosmetik supaya dapat bersaing dengan pembekal dan pemilik perniagaan demi mewujudkan persaingan yang sihat.

 


 

MATLAMAT

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd berhasrat untuk menjadi usahawan perusahaan produk kosmetik dengan menjual kecantikan serta barangan kosmetik yang sentiasa memberi perkhidmatan yang terbaik bagi memberi sumbangan terhadap kemajuan negara.

 


 

MAKLUMAT PERNIAGAAN

Nama Perniagaan : Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd
Alamat Utama Perniagaan : No. 38, Jalan Ciku, 86000 Kluang Johor Darul Takzim
No. Telefon Bimbit : 010-313 0800
No. Telefon Pejabat : 07 - 776 8320
No. Pendaftaran  Perniagaan : 1054707 - K
Bentuk Perniagaan : Sendirian Berhad

Sitemap | Copyright © 2015 Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd | All rights reserved. Web by PakarCMS